Anslags den amerikanska regeringen tyst till Bitcoin? Analytiker utforskar Amerikas Crypto ‚Black Hole‘

Kryptoanalytiker och influenser Tyler Swope misstänker att USA: s regering ackumulerar Bitcoin Lifestyle som beslagtagits av några av världens mest ökända mörka webbbrottslingar.

Swope citerar en berättelse som täcks av tidningen Fortune

Swope citerar en berättelse som täcks av tidningen Fortune om Alexandre Cazes död, som påstås stå bakom världens största mörka webbmarknad, AlphaBay.

Även om regeringen regelbundet auktionerar bort BTC som beslagtagits i brottmål rapporterade Fortune brist på öppenhet när det gäller den totala mängden BTC som USA har beslagtagit och där regeringens kryptotillgångar hamnar.

”Tidningen Fortune beskrev det sedan i en artikel med titeln” Inside Uncle Sam’s Secret Bitcoin Hoard ”och de säger angående anfall och förverkningar av regeringen:

”Men transparensen är flyktig. Det finns ofta långa fördröjningstider mellan datumet för ett anfall och dess utseende i en rapport. Och rapporter arkiveras inte online: varje dag, när en ny dyker upp, försvinner den gamla. Det finns papperskopior – men ingenstans, online eller på papper, finns det en sammanfattning av kryptovalutan i federala förvar vid varje tidpunkt. ”

Det fortsätter:

”I teorin kan alla Bitcoin i federala händer spåras, eftersom kryptovalutatransaktioner är inskrivna för alltid på en offentlig blockchain-huvudbok. Men medan justitieministeriets handlingar ibland offentligt identifierar ”säkra regeringsplånböcker” gör många brottmål inte det, vilket gör det oklart var Bitcoin gick. ””

Swope pekar på den senaste tidens beslag av stulna BTC

Swope pekar på den senaste tidens beslag av stulna BTC på 1 miljard dollar som härrör från den svarta marknadsplatsen Silk Road på nätet som ett nytt tillfälle för USA att tyst lagra BTC.

”Varför tror du just förra veckan att justitiedepartementet beslaglade Bitcoin till ett värde av 1 miljard dollar kopplat till Silk Road? De hade äntligen fångat en hackare som hade flyttat nästan 70 000 stulna BTC för mer än sju år sedan. Det är en mystisk individ. Som vi kan se från arkiveringen kopierar de enskilda ‚X‘ och bara regeringen vet deras identitet.

Självklart blev regeringen bara en stor BTC-val, återigen, närmare hälften av vad de auktionerade dumt 2014 och 2015. Det är regeringens hemliga svarta hål i Bitcoin som har ökat sedan 2018. ”

Den senaste Bitcoin-auktionen som hölls av US Marshals hände den 3 februari, med 4 041 BTC till salu.